© FeeFotografie

Danaskaya CE

KTK-III

❯   VH21-011-0158
❯   Hannover, tamma
❯   Musta, 163cm
❯   Syntynyt 13.10.2020, 8-vuotias
❯   Kouluratsastus, Grand Prix
❯   Kasvattaja Chowter Sporthorses
❯   Omistaja maura (VRL-04116), Heidseck Sporthorses

❯   Jälkeläisiä 1 kpl

Hyväluonteiset hevoset ovat aina tervetulleita Heidseckiin, varsinkin jos ne ovat vielä laadukkaita. Kyseinen yhtälö tuntuu nykypäivänä olevan suhteellisen harvinainen, kun urheiluhevosiin haetaan säpäkkyyttä ja reaktiivisuutta yliherkän luonteen kautta. Ei sinäänsä kivaa, mutta kyllä niidenkin kanssa on vuosien aikana oppinut selviämään. On siis aina ilo, kun myynnistä löytää ihmistä miellyttävän yksilön, eikä luonne ole pelkkää myyjän sanahelinää. Danaskaya on juuri sellainen kun luvattiin - hyväluonteinen ystävällinen tamma, joka on aina valmis miellyttämään ihmistä ja tekemään kaikkensa ihmisen puolesta.

Luonnekuvaus

Loistavan työmoraalin ja ihmisystävällisen luonteen omaavia tammoja on välillä vaikea löytää, mutta Skay on onneksi molempia.

       
© FeeFotografie

i. Deportation
hann, m, 168cm
KTK-II
ii. Decriminalization evm
hann, m, 169cm
iii. Demonkey evm
hann
iie. Lovina evm
hann
ie. Deborah evm
hann, m, 164cm
iei. Danny D. Donkey evm
hann
iee. Aprilia evm
hann
e. Double Kisses
hann, rt, 168cm
KTK-III, KRJ-II
ei. Dancing King evm
hann, m, 169cm
eii. Decoration evm
hann
eie. Queen Marple evm
hann
ee. Girly Kisser evm
hann, trn, 168cm
eei. Gentle Kisser evm
hann
eee. Girl On The Edge evm
hann

Jälkeläiset

17.08.2022 hann-o. Heidseck Cassidy i. Rowandell Cassio VRL-12557 KV-III, PSB-II

Porrastetut kilpailut

Ominaisuuspisteet:

Näyttelymenestys

Virtuaaliset Show-näyttelyt

Parhaimmat sijoitukset

Cup-sijoitukset

Mainittavia saavutuksia

Valmennukset

Päiväkirja

16.05.2022 - kirjoittanut omistaja
En sinäänsä ollut aktiivisesti etsimässä talliin täydennystä, mutta pidin silmiä auki siltä varalta, jos jotain mielenkiintoista putkahtaisi myyntiin. Kaunis musta tamma herätti heti mielenkiintoni sen myynti-ilmoituksen nähdessäni. Hyväluonteiseksi ja loistavan työmoraalin omaavaksikin sitä kehuttiin. Olin kerran aiemmin tehnyt kauppaa Haras De Languedoc-Béziersin Leahin kanssa, joten en kyllä hetkeä epäillyt myynti-ilmoituksen tietojen pitävän paikkaansa. Jotenkin vuosien aikana oli kuitenkin skeptisyys herännyt, enkä enää sinisilmäisesti uskonut kaikkea, mitä hevosen sanottiin olevan ellen sitä omin silmin nähnyt. Toisaalta, kahta kertaa ei tarvinnut houkutella lähtemään koeratsastamaan hevosta Ranskaan.

Tällä(kään) kertaa ei tosin tarvinnut pettyä, ja tamma oli juuri sitä mitä luvattiin. Enkä kyllä edes muista, milloin viimeksi koeratsastukseen mennessä olisi hevonen hörissyt minulle - vieraalle ihmiselle jo ensimmäisellä tapaamisella? Kaupat syntyi (ja olisi toki syntynyt varmasti ilman tää ensimmäistä hörähdystäkin), ja pian saatiinkin sovittua päivä, jolloin Skay pääsisi muuttamaan Ranskasta Heidseckiin.

Copyright © 2018 Heidseck Sporthorses
Virtuaalihevonen ⋅ A SIM-game horse