There are no secrets

to success

Tervetuloa virtuaalisessa Saksassa, Trier nimisessä kaupungissa aivan Luxemburgin rajan tuntumassa sijaitsevalle virtuaalitallille.
Heidseck Sporthorsesin toiminta keskittyy koulupainoitteisten hannoverhevosten kilpailuttamiseen
ja kasvattamiseen tavoitteenamme luoda mahdollisimman laadukkaita käyttö- ja jalostushevosia.

❯   Tutustu kasvatustoimintaamme

What if? Two words with endless possibilities.

Minun ei ikinä pitänyt perustaa omaa tallia. Omistaa vain pari hassua kisahevosta ja valmentaa siinä ohella. Kuitenkin tunnetusti nälkä kasvaa syödessä, ja pian tajusinkin, että huomattavasti helpompaa olisi pitää hevoset omassa tallissa ja hoitaa asioita yhdestä pisteestä käsin. Halusin viettää päiväni ratsastaen, valmentaen ja siinä samalla pienimuotoisesti hannoverejä kasvattaen. Entä jos omistaisinkin tallin ja pystyisin yhdestä pisteestä käsin hoitamaan kaiken? Ei mennytkään kauaa, kun huomasin hierovani kauppoja kauniista kartanosta ja sen pihapiirissä olevasta hevoskeskuksesta. Kaupat lyötiin lukkoon syyskuussa 2017. Näin hannoverinhevosia kasvattava virtuaalitalli Heidseck Sporthorses sai alkunsa.Viimeisin päivitys

Viides vuosi pärähtää Heidseckissä käyntiin innokkaissa merkeissä. Pitkästä aikaa into tallin pyörittämiseen on huipussaan, ja luvassa on varmasti hyvä vuosi. Viisi vuotta sitten en olisi uskonutkaan, mihin tässä päästään. Hevoset on menestyneet paremmin kuin olisi voinut kuvitella, ja on ollut ilo nähdä, miten omien hevosten nimet alkavat yleistyä hannoverkasvatuksen parissa.

Suuren suuri kiitos siis kaikille, kenen kanssa tätä yhteistyötä on tehty. Kasvattien omistajille ja orien jalostukseen käyttäjille, kilpailujen järjestäjille, tuomareille. Aivan kaikille. Toivottavasti tässä on vielä monta hyvää toimintavuotta edessä.

23.tammikuuta 2022 @ 10:36

Heidseck Sporthorses

VRL-04116 | HEID6515
maurasof@hotmail.com
Keskusta: maura

Copyright © 2018 Heidseck Sporthorses | Web Design © Ingrid
Photographs © Flickr.com / Franz Venhaus, CC BY-ND 2.0

Virtuaalitalli ⋅ A SIM-game stable
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen ⋅ Every horse is a SIM-game horse.