Welcome

Etelä-Saksassa sijaitseva estepainotteisia hannoverinhevosia kasvattava Asgard Sporthorses perustettiin alkuvuodesta 2020. Tallin tarina alkoi estepainotteisten hannoverinhevosten kasvattajana, mutta sittemmin rotuvalikoima on laajentunut muihinkin saksalaisiin puoliverikantakirjoihin ja zangersheideen. Löytyypä tallista muutamia suomalaisia puoliverisiäkin. Asgardin pääasiallinen toimintamuoto on estehevosten kilpailuttaminen ja jalostaminen ja pyrimme sekä luomaan uusia sukulinjoja että vaalimaan vanhempia ja pidempiä sukuja.

Koko hevoslaumamme on tarjolla jalostuskäyttöön ulkopuolisille ja säännöllisesti myös myymme sekä tuoreita kasvatteja että vanhempia hevosia uusiin koteihin. Kasvattimyyntien ulkopuolella hevosista on mahdollista saada tilausvarsoja. Tarkemmat tiedot kasvatustoiminnastamme löytyvät Kasvatus-välilehdeltä.

» Juulia VRL-12454


Asgard Sporthorses is a sim-game stable founded in 2020, located in virtual Germany. The stable focuses on breeding warmbloods for show jumping. Please note that we don't use real-time aging and all of our horses age irregularly.

Juulia, VRL-12454
Keskustan chat
Email
Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Vesländisches Pferderegister
ERJL, EV, RMP

Ulkoasu © Heidi / Pilvimarja 2022, taustakuva © tallin omaisuutta

Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen