Taikapajulan Onko Saunan Takana Tilaa

tavoitteena KTK

Rotu shetlanninponi
Sukupuoli, säkä ori, 101 cm
Väri rautiaankirjava, ee/Aa/nTO
Syntymäaika 19.01.2020, 4-vuotias
Kasvattaja Taikapajulan talli, evm
Omistaja Käpälämäen ponitalli, VRL-12454
Koulutustaso valjakko noviisi
Rekisterinumero VH00-000-0000

Kuvat © Cherie CC BY 2.0

Tilli ei suinkaan ole tuhma, vaikka tuntuu oelvan enemmän sääntö kuin poikkeus, että Käpälämäen ponit ovat enemmän tai vähemmän oikukkaita. Se ei ole laisinkaan pahansisuinen, päin vastoin se on mitä hellyyttävin ja ihmisrakkain poni, joka yrittää aina parhaansa. Se ei ole luonteeltaan yhtään orimainen ja pienetkin lapset voivat huoletta hoitaa ja liikuttaa sitä.

Suku

i. Taikapajulan Käytsä Usein Täällä
rnkrj, 98 cm
ii. Taikapajulan Oliko Äitis Simpukka iii. Kattilakosken Onko Raulii Näkyny
iie. Marshmallow Hill's She Sells Seashells
ie. Naavavuoren Jätä Se iei. Sumusilmän On Ilmoja Pidelly
iee. Naavavuoren Kirsikkana Kakun Päällä
e. Ponilan Halataan Ku Tavataan
rtpäis, 105 cm
ei. Ponilan Limudisko eii. Kivisillan Kauas Pilvet Karkaavat
eie. Fairyhill's Spill The Tea
ee. Bråvallas Cupcake Phase eei. Sugarcube Corner's Send Noodles
eee. Bråvallas Russian Roulette

Kilpailut

Päiväkirja

19.01.2020
Charlie syntyi Taikapajulan tallilla.

05.04.2020
Luoja vieköön kyllä Taikapajulan tallin nimen pitäisi ihan tosissaan olla Takapajula. Niin kaukana kaikesta se on ja tallille johtava tie oli niin kuoppainen, että auton perässä kulkeva traileri pomppi miten sattuu. Perillä odotti kuitenkin siisti ja melko moderni talli täynnä erirotuisia poneja. Paikalle saavuin tietysti vaihtamaan valuuttaa, kuinkas muutenkaan. Edellisviikolla olin tuttuun tapaani haaveshoppaillut poneja, kun eräs myynti-ilmoitus teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Myynnissä oli nelivuotias shetlanninponiori, jonka suvusta löytyi sellaisia poneja, joita ei ihan joka toisen tai edes joka viidennen ponin suvusta löytynyt. Monikansallisen ponikasvatuksen tulos Tilli esiteltiin minulle niin ajaen kuin ratsainkin. Vaikutuin suuresti siitä, kuinka kuusivuotias pärjäsi nuoren orin kanssa ihan itse. Se olikin sitten niinsanotusti viimeinen niitti näille ponikaupoille. Ilman turhia eläintohtorin tarkastuksia tai muita muodollisuuksia pakkasin Tilliksi kutsutun ponin traileriini ja aikomuksenani johdattaa se muutaman kuopan kautta uuteen kotiinsa Käpälämäen ponitallille.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja, muokkaus: VRL-12454   |  Kuvat © VRL-12454 & Aaron Burden  |   Tausta © Ava Patterns

virtuaalitalli   |   virtuaalihevonen  |   a sim-game stable   |   a sim-game horse