Kastanjan Pumpkin King

tavoitteena KTK

Rotu shetlanninponi
Sukupuoli, säkä ori, 101 cm
Väri musta, EE/aa
Syntymäaika 24.09.2019, 0-vuotias
Kasvattaja Kastanjeholm
Omistaja Käpälämäen ponitalli, VRL-12454
Koulutustaso valjakko noviisi
Rekisterinumero

Kuva © VV

Uutta ponia hankkiessani onnistuin täysin sivuuttamaan myynti-ilmoituksessa mainitut sanat niin ponimainen kuin shetlanninponi voi olla. Siis voi hyvä tavaton sentään, missä sitä luetunymmärrystä olikaan myynnissä, olisi aika kova tarve. Vaikka ihana se on, aivan kuten myynti-ilmoituksessa luvattiin. Tosin ihanuuskin tuntuu shetlanninponipiireissä olevan toisinaan melko suhteellinen käsite.

Kingi on tosielämän sarjakuvaponi Polle, yhtä kissamaisen viekas ja poni isolla P:llä. Kaikki kielletty on ihan parasta ja kaikeka etäisestikin työntekoa muistuttavaa Kingi pinkoo pakoon minkä töppöjaloiltaan pääsee tukevan keskivartalon ollessa tiellä. Työnteon pakoilu onkin ainoa hetki, jolloin Kingi juoksee. Muuten sitä ei oikein kiinnosta, kun on aina liian kuuma työntekoon tai huono sää tai laitumella oli niin kivaa. Tekosyitähän työn välttelyyn löytyy aina.

Kuten arvata saattaa, ei työnteko Kingin kanssa aina ole ruusuilla tanssimista. Se on joko perinyt tai oppinut emältään kaikki parhaat tavat vältellä työntekoa jumittamisesta ja kiemurtelusta alkaen päättyen aina pukkirodeoihin ja muihin hepuleihin. Työnteko onnistuu kyllä, kun poni huomaa, ettei temppuilemalla pääsekään takaisin laitumelle. Kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa Kingin kanssa työskentely tosiaan vaatii, mutta kunnolla työskennellessään poni on kyllä aika mainio. Silloin aina hetkellisesti unohtaa, millainen ryökäle se muutoin on.

Suku

i. Playground's Jack O'Lantern
KTK-III
ii. Ch Conny Djärv
KTK-II
iii. Dazel
iie. Celeste
ie. Parmesan Romance iei. Cheesy Breezy
iee. Romancing Thee
e. Ch Lily's Little Autumn Spell
KTK-II
ei. VIR MVA Ch Captain Midnight
KTK-I, VVJ-II, SHLA-II
eii. Midnight Miracle
eie. Dahlia
ee. Golden Glitter
SHLA-III, VVJ-III
eei. Ross
eee. Sparkling Gem

Kilpailut

NJ-näyttelyt tallilla Paikka 00.00.0000, palkinto

Päiväkirja

00.00.0000
lorem ipsum

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja, muokkaus: VRL-12454   |  Kuvat © VRL-12454 & Aaron Burden  |   Tausta © Ava Patterns

virtuaalitalli   |   virtuaalihevonen  |   a sim-game stable   |   a sim-game horse