Taikaväen Aikamatka Aavikolle

tavoitteena KTK

Rotu shetlanninponi
Sukupuoli, säkä tamma, 101 cm
Väri voikko, ee/Aa/nCR
Syntymäaika 15.06.2019, 3-vuotias
Kasvattaja Taikaväen tila, Joutsa (tuoja Humutin)
Omistaja Käpälämäen ponitalli, VRL-12454
Koulutustaso valjakko noviisi
Rekisterinumero VH19-017-0427

Kuva © Stutteri Stjernen, luvalla

Aava on herttainen pieni enkeli, joka ei ikinä kyseenalaista omistajansa ohjeita ja tekee aina kaiken pyydetyn ja hieman enemmänkin. Äärettömän ihmisrakkaalla ponilla olisi aina suuri houkutus hypätä syliin rapsuteltavaksi.

Suku

i. Taikaväen Agentti 008
vkko, 100 cm
ii. Bronzegate's Irish Coffee iii. evm
iie. evm
ie. Taikaväen Surkuhupaisa iei. evm
iee. evm
e. Taikaväen Torkkuseitikki
rnkrj, 99 cm
ei. Roseroad's Sedrik eii. evm
eie. evm
ee. Pimentolan Punainen Täysikuu eei. evm
eee. evm

Kilpailut

Kilpaillut porrastetuissa maksimitasolleen.

Päiväkirja

01.09.2019
Tiedättekö sen tunteen, kun satutte avaamaan suunne oikeassa seurassa oikeaan aikaan? Olin suunnitellut shetlanninponien kasvatustoiminnan laajentamista jo hyvän tovin, mutta sitä varten tarvitsin muutamia uusia poneja. Satuin mainitsemaan ponitarpeestani Playground Poniesin omistajalle Ellenille, joka pisti hihat heilumaan ja vinkkasi minulle shetlanninponeja kasvattavasta tallista nimeltä Taikaväen tila. Minä sitten soitin tallille saman tien, eikä aikaakaan kun olin ajamassa trailerin kanssa Joutsaan hakemaan puhelimitse ostamaani shetlanninponioria.
Paikan päällä kyytiini nousi viisivuotiaaksi kääntyneen kirjavan Jaskan lisäksi myös yksi Hups-ostos, hurmaava kolmevuotias voikko tamma Aava. Jaska asiaankuuluvasti koetteli hermojani jo lastaustilanteessa. Minulla oli vaihtoehtona saada Jaska traileriin tai itkeä ja kantaa se sinne - kauppakirjat oli jo allekirjoitettu, enkä enää voinut perääntyä ja ilmoittaa, ettei kirjava paholainen lähtisikään mukaani. Aava sen sijaan oli oikein esimerkillinen esikoululainen, ja se ravasi siroin askelin traileriin sisään. Matka kahden lilliputin kanssa Joutsasta takaisin Pajuvaaraan sujui yllättävän helposti ja molemmat ponit matkustivat varsin siivosti, vaikka Jaska välillä ilmoitti tyytymättömyytensä paikallaan seisomiseen potkimalla seinää ja härnäämällä Aavaa.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja, muokkaus: VRL-12454   |  Kuvat © VRL-12454 & Aaron Burden  |   Tausta © Ava Patterns

virtuaalitalli   |   virtuaalihevonen  |   a sim-game stable   |   a sim-game horse