There are no secrets

to success

Tervetuloa virtuaalisessa Saksassa, Trier nimisessä kaupungissa aivan Luxemburgin rajan tuntumassa sijaitsevalle virtuaalitallille.
Heidseck Sporthorsesin toiminta keskittyy koulupainoitteisten hannoverhevosten kilpailuttamiseen
ja kasvattamiseen tavoitteenamme luoda mahdollisimman laadukkaita käyttö- ja jalostushevosia.

❯   Tutustu kasvatustoimintaamme

What if? Two words with endless possibilities.

Minun ei ikinä pitänyt perustaa omaa tallia. Omistaa vain pari hassua kisahevosta ja valmentaa siinä ohella. Kuitenkin tunnetusti nälkä kasvaa syödessä, ja pian tajusinkin, että huomattavasti helpompaa olisi pitää hevoset omassa tallissa ja hoitaa asioita yhdestä pisteestä käsin. Halusin viettää päiväni ratsastaen, valmentaen ja siinä samalla pienimuotoisesti hannoverejä kasvattaen. Entä jos omistaisinkin tallin ja pystyisin yhdestä pisteestä käsin hoitamaan kaiken? Ei mennytkään kauaa, kun huomasin hierovani kauppoja kauniista kartanosta ja sen pihapiirissä olevasta hevoskeskuksesta. Näin hannoverinhevosia kasvattava virtuaalitalli Heidseck Sporthorses sai alkunsa.Viimeisin päivitys

Vuosi lähenee loppuaan ja Heidseckin ensimmäinen kokonainen toimintavuosi alkaa olla takana. Vuosi on pitänyt sisällään kovaa töitä hevosten menestymisen suhteen, sekä muutenkin toiminnan käyntiin saamiseksi. Toimintaa on alettu pyörittää aika hissukseen, ja samalla on mietitty, mihin suuntaan tallia lähdetään kehittämään ja viemään.

Uusi vuosi tuo mukanaan toivon mukaan paljon uutta ja kivaa, ja toivottavasti toiminta jatkaa kehittymistään ja kasvamistaan. Suuren suuri kiitos kaikille kasvatteja ostaneille, oreja & tammoja lainanneille, ja muuten vaan mukana kulkeneille. Tehdään - kliseisesti sanottuna - ensi vuodesta yhdessä loistava.

26. joulukuuta 2018 @ 09:37

Heidseck Sporthorses

VRL-04116 | HEID6515
maurasof@hotmail.com
Keskusta: maura

Copyright © 2018 Heidseck Sporthorses | Web Design © Ingrid
Photographs © Flickr.com / Franz Venhaus, CC BY-ND 2.0

Virtuaalitalli ⋅ A SIM-game stable
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen ⋅ Every horse is a SIM-game horse.