Etusivu Hevoset Ponit Kasvatus

Pauwau Symphony VH22-011-0261 | EV-I

hannovertamma, ruunikko, 166cm
syntynyt 17.05.2022, 8-vuotias
estepainotteinen, re. 160cm

Omistaja Savoir Showjumpers, VRL-04116
Kasvattaja Pauwau Showjumpers , Saksa
ERJ:n porrastetuissa tasolla 10/10


Sukutaulu Jälkeläiset Kilpailukalenteri Päiväkirja


Ei kahta ilman kolmatta. Pauwaun & Couturen yhteiskasvattimyynneistä lähti mukaan yhteensä kolme hevosta, josta yksi oli Symphony. Suvusta löytyi todellisia helmiä - jo suoraan isänä on hienon uran tehnyt Gestüt Silbereichen kasvatti, eikä koko isän puolen loppusukukaan jätä ketään kylmäksi. Myös emän puolelta löytyi hyviä suorittajia, joten en voinut olla iloisempi, kun tamma luvattiin myydä meille.

Luonteeltaan Symphony on sympaattinen ja kiltti suorittaja. Sillä on mieletön miellyttämisenhalu, eikä se koskaan sano ei. Se onkin luonteeltaan hieman sellainen leppoisan ruunamainen tamma. Sen kanssa on aina helppo olla, ja se tulee myös hyvin toimeen muiden hevosten kanssa.

Sylvin karsinaan on ilo mennä päivästä riippumatta. Se tulee aina vastaan korvat hörössä, ja arvosata suuresti kaikkea saamansa huomiota - oli kyseessä sitten vain ohikulkurapsutukset, porkkanahetki tai pidempi puunaustuokio. Sen mielestä ihminen on sen paras kaveri ja se ottaakin iloisesti vastaan niin tutut kuin tuntemattomatkin karsinaan eksyvät. Se seisoo karsinassa nätisti paikoillaan odottaessaan alkavia hoitotoimenpiteitä, ja malttaa olla hoidettavana niin kauan kuin tarvis. On siis varmasti myös sanomattakin selvää, ettei tammalla ole minkäänlaisia vastalauseita kengitystä, klippaamista tai eläinlääkärin toimenpiteitäkään vastaan.

Ratsuna Sylvi on tasainen ja mukavan energinen. Se ottaa avut hyvin vastaan, eikä protestoi. Välillä se jää hieman vahvaksi niskastaan, mutta oikeanlaisilla tehtävillä sen saa rennoksi. Sileän treeneissä se ei kuumu ja on hyvin varmajalkainen - teoriassa sillä voisi ratsastaa kuka tahansa. Hypätessä tamma saattaa hieman kuumua, ja hyppäämiseen se tarvitseekin rutinoituneen ratsastajan, joka ei säikähdä sen energisyyttä ja vahvuutta. Sylvi on tarkkajalkainen, ja ottaa harvoin puomeja. Ponnistuspaikoista se on sen sijaan hieman tarkempi, ja kieltääkin mielummin kuin lähtee yhtään huonsota paikasta hyppäämään.

Sylvi rakastaa matkustamista, ja onkin aina iloisesti lähdössä reissuun. Se viihtyy niin tien päällä kuin vieraissakin paikoissa, eikä stressaa vaihtuvaa ympäristöä eikä vieraita hevosia. Kisoissa sen voikin laittaa kenen tahansa viereen, eikä se häiriinny kiukkusemmastakaan karsinanaapurista.


© FeeFotografie

Sukutaulu

i. VIR MVA Ch Silbers Sirius
hann 168cm trn
KTK-I, ERJ-I, YLA3, HANN-I
ii. Sour Apples
hann trn 169m
KTK-I, ERJ-II
iii. VIR MVA Ch Sin
hann mrn 180cm
KTK-I
iie. Exotica
hann rnkm 173cm
ie. VIR MVA Ch Hilde v. Helmwald
hann rnkm 170cm
KTK-II, ERJ-II
iei.Ch Heinrich von Elke
hann rt 169cm
KTK-III, ERJ-I, YLA2, HANN-I, VPVL-II
iee. Heimlich Nera
hann km 170cm
ERJ-I, YLA2
e. Pauwau Balvenie
hann rn 167cm
EV-I, ERJ-I
ei. Bourbon Couture
hann km 170cm
EV-I
eii. Batman 71
hann trn 168cm
ERJ-I, KTK-III, YLA3, HANN-II
eie. Caruana
hann rnkm 166cm
ERJ-I, HANN-II
ee. Pauway Killer Queen
hann trn 164cm
ERJ-I
eei. Kansas
hann trn 168cm
KTK-II
eee. Queensryche
hann trn 166cm
ERJ-II

Jälkeläiset

rotu-skp. Varsan nimi 00.00.2022 i. ei meriittejä om.

Kisakalenteri

Porrastetut

Ominaisuuspisteet:
Hyppykapasiteetti: 2240.55 p.
Rohkeus: 2145.3 p.
Kuuliaisuus ja luonne: 2269.05 p.
ERJ:n porrastetuissa tasolla 10/10 (6654.9 p.)

Cup-sijoitukset

30.06.2023 - ERJ Cup - Harmony Sporthorses - 140cm - 9/108

Mainittavat saavutukset

Palkittu estevarsojen laatuarvostelussa I-palkinnolla (35p.), 10/2022.

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.2022, päiväkirjamerkintä, kirjoittanut omistaja

Takaisin ylös  

copyright © Savoir Showjumpers | web design cerppa.net 2022 | ulkoasun kuva FeeFotografie | virtuaalitalli | virtuaalihevonen