Golden Gun Puff

ruunivoikko Aa Ee nCR brittiläinen ratsuponiori 43,75%, 144 cm
syntynyt 01.08.2023 Iso-Britanniassa, 3-vuotias
VH23-029-0263

kasvattanut Puuteriponit
omistaa Juulia, VRL-12454

re  :  120 cm

EV-II

Täydet 144 senttimetriä kultaista, tulta syöksevää lohikäärmettä kuvaa Goldenia paremmin kuin mikään määrä sanoja. Tämän taskuraketin V8 tuntuu jylisevän kellon ympäri, siis kirjaimellisesti ei ole sellaista hetkeä tai tilannetta jossa Golden ei olisi sataa prosenttia showmiestä ja äijjää. Ainakaan ori ei jätä sen enempää sivusta seuraajia kuin groomejakaan kylmäksi, päinvastoin, jälkimmäisestä leiristä voi usein havaita nousevan hienoisen turhautumisen savun Goldenin päristessä kuin teini jonne satoi tai paistoi. Tai ehkä ne ovat savumerkkejä; SOS?

Leikki sikseen, Golden on ihan tosiaan haastava poni jota useampikin hoitaja olisi mieluusti ollut jo viemässä saunan taakse tai liimatehtaalle mikäli asia heidän käsissään olisi. Suurena anarkistina Golden vastustaa sääntöjä ihan periaatteen vuoksi ja niitä joutuukin oriille kertaamaan yleensä useampaan otteeseen päivän aikana. Silloinkaan kun ori syystä tai toisesta keksii käyttäytyä suht asiallisesti, ei tilanne ole paljoa parempi, Golden nimittäin pitää meteliä, kuopii, steppaa ja kaupan päälle rassaa kaikkea mihin suinkin yltää. Kun tämä lohikäärme alkaa karjua - ja sehän alkaa - tietävät ihan kaikki niin kotona kuin kisapaikoillakin kuka on läsnä. Ihan yleisenä neuvona onkin pitää Goldenilla orikuolainta paikassa kuin paikassa sekä väistää ja vältellä kaikkia muita kanssaeläjiä. Myös nenäliinat ja korvatulpat voivat olla tarpeen.

Legenda kertoo, että ne urheat (tai itsetuhoiset) jotka ovat tämän lohikäärmeen selkään uskaltautuneet, väittävät oriin olevan huomattavasti helpommin hallittavissa ratsain. Jutussa kaiketi piilee totuuden siemen, sillä Golden on menestynyt oikein hyvin esteratsastuksessa, vaikka se tarjoileekin niin yleisön kuin kuskinsa iloksi ajoittaisia ääninäytteitä ja kevätjuhlaliikkeitä. Niin ponnistusvoimaa kuin hyvännäköistä askellajia ponilla kiistämättä on ja se näyttäisi nauttivan hyppäämisestä, ihan silleen tosissaan, ja kaikin puolin tekeminen näyttäisi rentouttavan oria isoissakin määrin. On siis varmasti ihan perusteltua sanoa sen olevan parhaimmillaan selästä, sikäli kuin sinne uskaltaa kiivetä.

Luonteen on kirjoittanut Serena, kiitos!


Kuvat © Fee Fotografie

i. Lowlands Under The Gun ii. Dundee The Gun iii. Heart of Habit evm
iie. Muddle Cloud evm
ie. Lichfield Nanieke iei. Marabah Dafino x evm
iee. Cloghmore Fantasia evm
e. Golden Dawn Blush
Ch, KTK-II, ERJ-III
ei. Diamantano eii. Dante Valentino xx evm
eie. Rhydcymerau Diamantina evm
ee. Golden Scampi de Celle eei. Monthoiron Deluxe evm
eee. Dolwen Golden Sunlight evm


Muut sukulaiset ▼

Tähän voi vaikka linkittää sukulaiset jotka ei mahtunu sukutauluun tai sitten kirjoittaa sukuselvityksen.

o. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. OmistajaKilpailustatistiikka ▼

Tähän tulee hevosen kilpailustatistiikka, sijoitukset sekä näyttelytulokset sitten kun niitä on.

00.00.0000    estevalmennus    ✎ valmentaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam diam nibh, euismod quis porta ac, molestie a enim. Integer tristique est vel libero sollicitudin scelerisque. Sed a dictum tellus, in ultrices est. Donec at diam sit amet tortor finibus molestie vitae non diam. Proin scelerisque dictum velit nec accumsan. Pellentesque volutpat convallis diam id congue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce vel metus nulla. Nulla elit quam, rhoncus non nulla ut, iaculis fermentum diam. Phasellus gravida, ipsum et egestas condimentum, urna erat eleifend sem, nec porttitor quam nunc ac metus.

Varismäki on virtuaalitalli ja jokainen tallissa asuva hevonen on virtuaalihevonen
© Varismäki, ulkoasun kuvat © Roshoeve, VRL-01811, W (VRL-00121)