Ducky Fuzz Wau

voikko aa ee nCR saksalainen ratsuponiori 78,125%, 146 cm
syntynyt 08.07.2023 Saksassa, 3-vuotias
VH23-029-0199

kasvattanut Pauwau Showjumpers
omistaa Juulia, VRL-12454

re  :  120 cm

EV-II

Ducky on niitä poneja, jotka etenevät esteradalla mentaliteetilla “kaasu pohjaan, jeesus ohjaa”. Orilla hirttää kaasu kiinni heti esteitä nähdessään, eikä se meinaa aina pysyä kokeneemmallakaan ratsastajalla käsissä. Taitava ja napakka ratsastaja saa kuitenkin ohjattua Duckyn turvallisesti läpi esteradan, vaikka katsomon puolella heikompaa hirvittäisi keltaisen ponin vauhti areenalla. Kaikeksi onneksi Ducky on varsin ketterä, se kääntyy tiukankin mutkan ongelmitta ja selvittää itsensä esteistä usein puhtaasti yli, vaikka vauhdin takia ponnistuspaikka ajautuisi turhan lähelle. Duckyllä on matkaavoittava hyvä laukka, laadukas hyppytekniikka ja se olisi kaikin puolin täydellinen esteratsu pienellekin ratsastajalle, jos vauhti esteiden välissä olisi maltillisempi.

Vauhtia ei Duckylta puutu sileän ratsastuksessakaan, vaan ori suorittaa pyydetyt tehtävät mieluusti sairaannopee, jotta se pääsisi niistä eroon. Ratsastajalta vaaditaankin kärsivällisyyttä ratsastaa rauhassa ja vaatia Duckykin hidastamaan ja suorittamaan tehtävät kiirehtimättä. Ratsain Ducky taitaa kaikki perusjutut, mutta se ei osaa mitään hienoimpia temppuja. Ratsuna se on herkkä ja vähän kuumuvaa sorttia. Liiasta himmailusta se ottaa turhaan ylimääräisiä kierroksia ja alkaa silloin helposti steppaamaan paikallaan, kun mieli tekisi vain mennä lujaa.

Taluttaessakin Duckylta löytyy vauhtia, mutta se onneksi kunnioittaa käsittelijäänsä kohtalaisen hyvin eikä ryntäile innoissaan minne sattuu. Hoitamisesta ja ylimääräisestä lääppimisestä Ducky ei niin välitä, mutta se ei kuitenkaan ole ilkeä. Se nyt vain on enemmän tekevää sorttia ja jättää turhan pehmoilun mielummin muille.


Kuvat © Fee Fotografie

i. Creamy Rocky Road Wau ii. Silverdawn Flipper
Ch, ERJ-I
iii. Silverdawn Fiesta evm
iie. Silverdawn Apple evm
ie. Cream Puff iei. Son Of A Peach evm
iee. Unicorn Wishes evm
e. Ravenscroft Daymareduck ei. Nice Weather for Ducks!
Ch, KTK-I
eii. It's Raining Men evm
eie. Awesome as Duck evm
ee. Rippringham Rotten Reverie
Ch, KTK-III
eei. Trick You Treat Me evm
eee. Rippringham Trance Macabre evm


Muut sukulaiset ▼

Tähän voi vaikka linkittää sukulaiset jotka ei mahtunu sukutauluun tai sitten kirjoittaa sukuselvityksen.

o. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. OmistajaKilpailustatistiikka ▼

Tähän tulee hevosen kilpailustatistiikka, sijoitukset sekä näyttelytulokset sitten kun niitä on.

00.00.0000    estevalmennus    ✎ valmentaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam diam nibh, euismod quis porta ac, molestie a enim. Integer tristique est vel libero sollicitudin scelerisque. Sed a dictum tellus, in ultrices est. Donec at diam sit amet tortor finibus molestie vitae non diam. Proin scelerisque dictum velit nec accumsan. Pellentesque volutpat convallis diam id congue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce vel metus nulla. Nulla elit quam, rhoncus non nulla ut, iaculis fermentum diam. Phasellus gravida, ipsum et egestas condimentum, urna erat eleifend sem, nec porttitor quam nunc ac metus.

Varismäki on virtuaalitalli ja jokainen tallissa asuva hevonen on virtuaalihevonen
© Varismäki, ulkoasun kuvat © Roshoeve, VRL-01811, W (VRL-00121)