Barrichello

rautias aa ee suomalainen puoliveriruuna, 162 cm
syntynyt 13.01.2022 Suomessa, 7-vuotias
VH23-031-

kasvattanut G. Karlsson, evm
omistaa Juulia, VRL-12454

ko  :  helppo A      re  :  120 cm      ke  :  CIC2

Jos Barrichelloa pitäisi kuvailla lyhyesti, voisi sen sanoa olevan "kaikki käy" -tyyppi. Noin muuten sen kuvaileminen lyhyesti on miltei mahdotonta. Barrichellossa on suuri persoona tungettuna pieneen pakettiin. Ruuna ei ole yhtään diivamainen, vaikka sitä voisi luulla vähän sellaiseksi bättre folk -kansan edustajaksi ruotsalaisten sukujuuriensa takia. Jos Barrichello olisi ihminen, se olisi kaikkea muuta kuin Helly Hanseniin pukeutunut suomenruotsalainen, jolla on oma purjevene ja kakkosasunto Hangossa. Ehei - Barrichello olisi jalat turvallisesti maan kamaralla pitävä hipsteri, jonka harrastuksena olisi maistella erilaisia pienpanimo-oluita. Hieman joka suuntaan levinneestä keskivartalostakin huomaa, että asioiden maistelu kuuluu Barrichellon mielipuuhiin ja että ruoka-aikaan on oltu kotona.

Ratsuna Barrichello on yritteliäs ja sen kanssa on aina kivaa. Varsinkin maastoesteradalla se tulee välillä tosi vahvaksi avuille, tietäähän se itse ratsastajaa paremmin että mitä pitäisi tehdä ja minne pitäisi mennä. Onko Barrichellolla kapasiteettia isommille kenttäradoille? Ei. Yrittääkö se kuitenkin aina enemmän kuin parhaansa, vaikka tehtävät menisivät jo sen kapasiteetin ylärajoilla? Kyllä. Barrichellon asenne on että mennään eikä meinata. Se on hyvän mielen ratsu, vaikka maastossa hidas reagoiminen apuihin saakin aikaan hieman ylimääräistä jännitystä. Onneksi Barrichellolla on sen verran älyä, että se sujahtaa mielummin esteestä ohi kuin hyppäisi huonosta paikasta suoraan esteen sekaan.

Barrichello on jokseenkin ujo hevonen, eikä se näytä todellista luonnettaan kenelle tahansa. Tuntemattomien seurassa se on vähän varautunut ja sellainen juron näköinen, mutta tuttujen ihmisten kanssa siitä kuoriutuu varsin leikkisä ja hyväntuulinen tyyppi. Barrichello on hoitaessa touhukas tyyppi ja se hamuilee mielellään hoitajan taskut, harjakassit ja kaikki muut mahdolliset tavarat läpi. Ruoka on Barrichellon elämässä paras asia ikinä ja muun ruuan ohella se rakastaa yli kaiken vadelmanmakuisia hedelmäkarkkeja.

i. Barbados evm
swb, rn, 166 cm
ii. Rocket Man iii. Mean Man
iie. Royal Revolution
ie. Bora-Bora iei. Lucky One
iee. Bon-Bon
e. Lella Lombardi evm
holst, rt, 160 cm
ei. Le Mans eii. Le Castellet
eie. Nefertiti
ee. Cola Cat eei. Cadillac
eee. Bloody Mary


Sukuselvitys ▼

Tähän voi vaikka linkittää sukulaiset jotka ei mahtunu sukutauluun tai sitten kirjoittaa sukuselvityksen.

o. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. Omistaja


t. Varsan Nimi

★ 00.00.0000    i. Isän Nimi    om. OmistajaKilpailustatistiikka ▼

Tähän tulee Barrichellon kilpailustatistiikka, sijoitukset sekä näyttelytulokset sitten kun niitä on.

17.07.2022    päiväkirjamerkintä    ✎ omistaja

Miksi Barrichello tuli meille? No sitä tässä on itse kukin ihmetellyt. Yhtenä päivänä lähdettiin Raaseporiin retkelle. Tiedättekö, sellainen kiva kesäretki Raaseporin linnaan ja Fiskarsin ruukkikylään. Mä kyllä vähän ihmettelin, että miksi matkaan piti lähteä hevosautolla eikä henkilöautolla, mutta sepä selvisikin sitten kotimatkalle lähdettäessä, kun poikettiin Gia Karlssonin tallilla "ihan muuten vaan". Sieltä mukaan lähti rautias kuusivuotias ruuna, kuulemma puolisoni uusi kenttäratsu. Hintalappua ruunalla ei juuri ollut, joten päättelin sen olevan joko vaatimattomasta suvusta tai sitten muuten vain huono. Samaan hintaan kun olisi jo saanut vähän paremman suomenhevosen.

Kotimatkassa kesti puoli ikuisuutta, kun vähän väliä piti pysähtyä juottamaan ja viilentämään autossa seisovaa ruunaa. Hellettä oli liki kolmekymmentä astetta, mutta kuumuudesta huolimatta Barrichello matkusti reippaasti koko matkan uuteen kotiinsa asti. Kotipihassa se asteli autosta ulos vähän ujon oloisesti ja tukeutui paljon riimunnarusta pitelevään puolisooni. Minä katsoin sitä, että on se kaunis, mutta ei tuollaisesta ujopiimästä kenttäratsua tule. Tulevaisuus näyttää, olenko kenties sittenkin väärässä.

Varismäki on virtuaalitalli ja jokainen tallissa asuva hevonen on virtuaalihevonen
© Varismäki, ulkoasun kuvat © Roshoeve, VRL-01811, W (VRL-00121)